Cv ketels

Bent u toe aan een nieuwe Cv ketel? Ron Cv Service & Onderhoud helpt u hier graag bij. De Cv ketel is nu eenmaal de grootste energieverbruiker in uw woning, daarom is het erg belangrijk dat u de juiste keuzen maakt. Het is namelijk niet altijd zo als u uw Cv ketel vervangt, dat dit ook daadwerkelijk een besparing met zich mee brengt. Sterker nog, deze kan hierdoor zelfs verhogen.

De juiste keuze

Vaak krijgen wij de vraag een offerte te maken, voor het vervangen van de Cv ketel. “Stuur dit maar even via de mail!” Dit kunnen wij helaas niet doen, er zal altijd eerst een afspraak worden gemaakt de situatie te bekijken. Ook al heeft u uw huiswerk goed gedaan, is de op dat moment best geteste Cv ketel wel de goede keuze voor uw situatie. Bestel niet zomaar, laat u thuis informeren.

Onze Merken Cv ketels

vaillant logo

Vaillant beschikt over de juiste mentaliteit en expertise om op het gebied van duurzaamheid een vooraanstaande rol te spelen. Dat zijn we ook wel verplicht aan onze positie als wereldmarktleider.

Remeha logo

Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service.

Intergas logo

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels. Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

nefit logo

Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is ons programma uitgegroeid tot een breed aanbod voor verwarming, warm water en duurzame energie.

Vakkundig geplaatst

U kunt door ons ook uw Cv ketel laten plaatsen, deze zal vakkundig en netjes worden gemonteerd. Na het vervangen van uw oude Cv ketel, zal u de nodige uitleg krijgen over uw nieuwe installatie. Na de uitleg zullen wij samen met u de Garantiekaart en eventuele Service Abonnement in orde maken, wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld.

Ook na de plaatsing kunt u op ons rekenen, u heeft een nieuwe Cv ketel en Kamerthermostaat waar u mee zal leren omgaan. Door deze te gebruiken zullen er vragen opkomen over de bediening hiervan. U kunt dan altijd contact met ons opnemen deze vragen uit de weg te helpen, en komen we er per telefoon niet uit? dan komen we kosteloos bij u langs om uw vragen te beantwoorden.

Laat u adviseren