Najaar 2016

Dit najaar komt de nieuwe Vaillant ecoTEC Exclusieve GREEN IQ uit op de Nederlandse markt. Deze nieuwe efficiënte, comfortabele en veilige HR-ketel, krijgt in combinatie met de slimme vSMART thermostaat het zuinige energielabel A+ mee. Deze Vaillant ecoTEC Exclusieve GREEN IQ, is de opvolger van de al bekende en zeker met een bewezen kwaliteit van de Vaillant ecoTEC plus.

De intelligente oplossing voor een groene toekomst.

Steeds vaker wordt er gelet op duurzaamheid en efficiëntie, daarom heeft Vaillant het voortouw genomen met het ontwikkelen van het Vaillant GREEN IQ label voor verwarmingssystemen. Toestellen met dit label verminderen de uitstoot en houden de kosten laag, hiervoor hoeft u niets op uw comfort in te leveren. GREEN IQ staat voor “GREEN”(synoniem voor natuurlijk, duurzaam) en “IQ”(intelligentiequotiënt).

Nieuwe ontwikkelingen

Zo als gezegd is de Vaillant ecoTEC Exclusieve GREEN IQ, de opvolger van de ecoTEC plus. Dit toestel heeft nog al wat updates meegekregen. Door het vernieuwde modulatiebereik, zijn de start-stopverliezen verminderd. Met een vernieuwde warm water wisselaar, wordt het op tapwater nog energiezuiniger geproduceerd. Deze vernieuwde wisselaar maakt het ook mogelijk, restwarmte uit de rookgassen te halen. Dankzij een CO-sensor is dit toestel nog betrouwbaarder geworden, bij een te hoge koolmonoxide percentage zal dit toestel uit gaan.

En dit is niet alles

Green iQ producten springen zuinig om met energie en combineren klimaatvriendelijke warmteproductie met intelligent, internetgestuurd systeembeheer. Ze kunnen intuïtief en op een gebruiksvriendelijke manier worden bediend via een gratis app. Even wat punten op een rijtje.

  • Intelligente, gebruiksvriendelijke regel- en bedieningstechnologie
  • WiFi/WLAN compatibel
  • Gratis app
  • Universele interface voor systeemuitbreiding
  • Intuïtieve, duidelijke bediening
  • Afstandsdiagnose