De Vaillant ecoTEC exclusive GREEN IQ garandeert u van maximaal comfort in combinatie met een optimale veiligheid. Een Vaillant ecoTEC exclusive met zijn ingebouwde CO-sensor in combinatie met een vSMART Slimme thermostaat, heeft een A+ label meegekregen door deze bewezen veiligheid en kwaliteit.

Vaillant ecoTEC exclusive Extreem Veilig

Extreem veilig

Met zijn ingebouwde CO-sensor houd de Vaillant ecoTEC exclusive continu het koolmonoxidegehalte van het toestel in de gaten. Bij het meten van een te hoog koolmonoxide gehalte, zal de ecoTEC exclusive automatisch uitschakelen.

Zo Zorgt Vaillant voor de
veiligheid van u en uw gezin.

Efficiënt

Deze Vaillant ecoTEC exclusive met een hoge modulatiebereik tot wel 1:10 start en stopt veel minder vaak. Hierdoor gaat er veel minder warmte verloren.

Daarna zal de restwarmte uit de verbrandingsgassen gebruikt worden door de unieke warmtewisselaar, om het warm water voor te verwarmen.

Efficiënt
Heerlijk comfortabel

Heerlijk comfortabel

Ook voor uw warmwaterbehoefte overheerst de ecoTEC Exclusive met een 16,2 tot wel 22 liter per minuut, hiervoor heeft u de keuze uit een CW5, CW5+ of mischien wel een CW6. Zo is er altijd een Cv ketel die bij uw wensen past.

Daarbij gaat deze Cv ketel zeer zuinig om met energie, waarmee hij probleemloos uw huis verwarmt.

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan

U dient alle velden in te vullen.

U zoekt een nieuwe Cv ketel

U zoekt een nieuwe Cv ketel, dan gaat u natuurlijk voor de allerbeste. Hij moet immers de komende 15 jaar mee, maar dan ook het liefst zo veilig en zuinig mogelijk. Dit is helaas niet altijd vanzelfsprekend bij een nieuwe cv ketel.

Met de Vaillant ecoTEC Exclusive gaat u voor de meest efficiënte, comfortabel maar zeker EXTREEM VEILIGE cv ketel.

Maar welke past het best bij uw wensen, elke situatie is immers anders. Laat u daarom gratis adviseren welke voor uw situatie de beste keuze is. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.