Vaillant ecoTEC Cv ketels

Voor een nieuwe Vaillant Cv ketel biedt Ron CV Service & Onderhoud een passende oplossing voor elke situatie. Wij hebben een uitgebreid assortiment Vaillant HR (Hoog Rendement) Cv ketels en VR (Verbeterd Rendement) Cv ketels. Een passende Cv ketel voor elke woonsituatie of het nu gaat om een HR of VR Cv ketel. Voor u staan wij klaar met een passend en vrijblijvend advies.

Vaillant ecoTEC Exclusive Green IQ

ecoTEC Exclusive

Extreem veilig

Met zijn ingebouwde CO-sensor houd de Vaillant ecoTEC exclusive continu het koolmonoxidegehalte van het toestel in de gaten. Bij het meten van een te hoog koolmonoxide gehalte, zal de ecoTEC exclusive automatisch uitschakelen.

Lees meer

Vaillant ecoTec plus

CW-klasse 3 t/m 6

Vaillant ecoTEC plus

De Vaillant ecoTEC plus combi hr-ketel combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort.

Lees meer

Vaillant ecoTec pure

CW-klasse 3 t/m 5

Vaillant ecoTEC pure

De ecoTEC pure biedt betaalbare Duitse kwaliteit. Beschikbaar in de comfortklassen CW 3, 4 én 5.

Lees meer

Bespaar tot wel 25%

Als u kiest voor een Vaillant ecoTEC hr-ketel weet u zeker dat u er altijd comfortabel bij zit. En omdat de ketels van Vaillant zeer energiezuinig zijn is het goed voor het milieu en bespaart u al snel 25% op uw energierekening. Overigens hebben alle hr-ketels het HR 107 label, dat staat voor het hoogst mogelijke rendement.

Vaillant calorMATIC

Om nog beter gebruik te kunnen maken van uw Vaillant cv-ketel biedt de calormatic van Vaillant vele handige functies wat het gebruikersgemak van uw cv installatie vergroot. De slimme calormatic klokthermostaat kan in samenwerking met uw cv-ketel de stookkosten nog verder verlagen. Lees meer >>