VANAF 2019 MOETEN ALLE ONDERHOUDSMONTEURS ERKEND ZIJN

Vanaf 2019 mag er alleen nog onderhoud worden uitgevoerd en cv ketels worden geplaatst door erkende monteurs van erkende bedrijven. Dit is door de overheid besloten, om zo ongelukken met onder andere koolmonoxide te voorkomen. Nu denkt u waarschijnlijk “Mijn onderhoudsbedrijf is een erkend bedrijf”

U zou dan  kunnen zeggen dat er niets veranderd.

Toch wel. Stel dat u uw onderhoud door een erkend bedrijf laat uitvoeren. Dit wil niet direct zeggen dat de monteur die aan uw toestel werkt, de juiste diploma’s en kennis heeft. In Nederland vinden wekelijks gemiddeld 2 ongevallen plaats met betrekking op koolmonoxidevergifitigingen, een goede reden om u zelf te overtuigen van goed uitgevoerd onderhoud aan uw cv ketel door een gediplomeerd onderhoudsmonteur.

OK CV Erkend Installateur

Ok CV, Energie Service Specialisten

Overtuig u zelf van een veilig en betrouwbaar uitgevoerd onderhoud aan uw cv ketel. Kies voor een installateur die onder het OK CV label werkt, deze werkt met Energie Service Specialisten en hebben de juiste diploma’s en vakkennis om uw cv ketel volgens de voorschriften van de fabrikant te onderhouden en af te regelen. OK CV is ontwikkeld door UNETO-VNI, alleen installateurs die voldoen aan strenge eisen en werken met Energie Service Specialisten (gediplomeerde monteurs) mogen onder dit label uw cv ketel inspecteren en onderhouden.