Intergas kombi kompakt Cv ketels

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement CV ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels.

  • 50 jaar ervaring
  • Eigen warmtewisselaar
  • Nederlands product
  • Duurzaam

Innovatief Nederlands bedrijf

Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in ontwikkelingen. En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien.

Beste uit de Test

De Kombi Kompakt HReco is in een recente test van de Consumentenbond (september 2013) opnieuw als “Beste uit de test” gekomen. Het testrapport was wederom lovend over het hoge verwarmings- en tapwaterrendement, de snelheid waarmee heet water wordt geleverd, en de zeer korte tijd waarin een bad kan worden gevuld.

Unieke warmtewisselaar

Intergas maakt gebruik van zijn eigen dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar zorgt voor min. van warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut.

Intergas Kombi Kompakt HRE en HRE/A

CW-klasse 3 t/m 5

Intergas kombi kompakt HRE-A

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas Kombi Kompakt HRE zorgt daar als geen ander voor. Welk type in uw situatie de beste keuze is, hangt af van uw warmtebehoefte en het gewenste warmwatercomfort. Dankzij het brede aanbod…

Lees meer

Intergas Kombi Kompakt HRE en HRE/A

CW-klasse 3 t/m 5

Intergas kombi kompakt HR

Uw Intergas Kombi Kompakt HR voorziet alle woonvertrekken van behaaglijke warmte.
Maar zorgt tevens voor vorstelijke hoeveelheden warm water in uw keuken of badkamer.
Wat de beste Kombi Kompakt HR-ketel voor úw woning is, hangt af van de
warmtebehoefte van uw woning, maar vooral…

Lees meer

Intergas Kombi Kompakt HReco

CW-klasse 3 t/m 5

Intergas kombi kompakt HReco

Het toepassen van een Intergas Kombi Kompakt HReco ketel leidt met een minimale investering tot maximale winst in CO2–reductie. In veel gevallen kan al een besparing gerealiseerd worden die ruimschoots ligt boven de door de overheid uitgesproken ambitie om minimaal 20% te besparen op de totale CO2–uitstoot…

Lees meer